Image of Johnny Trí Nguyễn

Johnny Trí Nguyễn

Sorry, couldn't find any biography for Johnny Trí Nguyễn. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 16, 1974 In Binh Duong Province, Vietnam
Movie/TV Credits:
24
First Appeared:
In the series Martial Law 1998-09-26
Latest Project:
Movie Fan Cuồng 2016-07-15
Known For
Poster of Bụi Đời Chợ Lớn
Poster of Nụ hôn thần chết
Poster of Dòng Máu Anh Hùng
Poster of Κωδικός Alias
Filmography
Movie Fan Cuồng Gia Nghị 2016-07-15
Movie Để Mai Tính 2 2014-01-01
Movie இரும்பு குதிரை Don Stoney 2014-08-29
Movie Bụi Đời Chợ Lớn Phong Bụi 2013-04-18
Movie Tèo Em 2013-12-20
Movie Cưới Ngay Kẻo Lỡ Hồ Sơn 2012-04-20
Movie 7Aum Arivu Dong Lee 2011-10-26
Movie Để Mai Tính Johnny 2010-01-17
Movie 5 หัวใจฮีโร่ Rebel Leader 2009-03-05
Movie Bẫy Rồng Quan 2009-12-09
Movie Chơi Vơi Thổ 2009-11-13
Movie Nụ hôn thần chết Thần chết Du 2008-01-01
Movie Dòng Máu Anh Hùng Le Van Cuong 2007-04-27
Movie Sài Gòn Nhật Thực Trong Hai 2007-04-26
Movie Demon Hunter Guard #5 2005-06-01
Movie The Protector Johnny 2005-08-11
Movie Buổi Sáng Đầu Năm Tuan 2003-01-11
Movie Κύκλος Θανάτου Ling's Hitman 2003-02-28
Movie Ήμασταν Κάποτε Στρατιώτες Young NVA Lieutenant (uncredited) 2002-03-01
Series The Shield: Η ασπίδα του νόμου Charlie Kim 2002-03-12
Movie Spider-Man Stunts 2002-05-01
Movie The Master of Disguise Ninja 2002-08-02
Series Κωδικός Alias Chinese Guard 2001-09-30
Series Martial Law Street Thug 1998-09-26